Centrala Termica Ariston Hs Premium 24 kw cu kit evacuare inclus

-1%

Centrala Termica Ariston Hs Premium 24 kw cu kit evacuare inclus

3.220,00 lei 3.180,00 lei

Ariston HS Premium 24  este o centrala murala in condensare, pe gaz, destinata incalzirii spatiului de locuit si prepararii de apa calda menajera.

  • Descriere
  • Brand

Descriere

Datorita tehnologiei condensarii, Cares Premium va asigura o reducere de pana la 35% a valorii facturii de gaz, in comparatie cu o centrala conventionala cu o vechime de 10 ani.

Ariston Cares Premium beneficiaza de un nou afisaj LCD. Acesta a fost proiectat pentru maximizarea usurintei in utilizare, permitand navigarea facila si controlul complet asupra tuturor parametrilor de lucru ai centralei.Prin noul cronotermostat puteti gestiona cu usurinta temperatura camerei, pentru un confort termic maxim.Adaugarea filtrului pe returul instalatiei de incalzire garanteaza protectia centralei impotriva acumularii impuritatilor din apa.

Utilizarea sistemelor antiblocare previne inghetul si formarea calcarului, protejand astfel atat centrala termica, cat si intregul sistem.

Datorita noului interior metalic, Cares Premium se caracterizeaza printr-o rezistenta extrem de ridicata, garantand un ciclu de viata foarte lung.Dispunerea componentelor interne a fost complet reproiectata, facand instalarea si intretinerea centralei mult mai usoara si rapida, reducand astfel costurile de intretinere.Schimbatorul de caldura asigura disponibilitatea imediata a apei calde menajere.

Cares Premium a fost testata in conditii de functionare maxima timp de 11000 de ore, in cele mai dificile conditii, pentru a asigura fiabilitate mai mare in timp si un nivel desavarsit de confort.Dimensiunile marite ale vasului de expansiune si geometria optimizata a schimbatorului de caldura fac aceasta centrala termica potrivita pentru incalzirea spatiilor mari.

Garantie 3 ANI

Brand

Ariston

You've just added this product to the cart: